שלום

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/08/2015 | 05:00 | מאת: כל

שלום, יש לי פטריה בציפורן שליד הבוהן ברגל השמאלית מזה כשנתיים והפטריה כמובן די מחריפה אך לא הדביקה ציפורניים נוספות. בעור שליד הציפורן עם הפטריה התחיל גרד אדום וקילופים שמתפשט בקצב מטורף לכל הרגל כולל כף הרגל, ובחודש האחרון העור ברגל הדביק את הרגל השניה. עכשיו העור בשתי הרגליים נראה ככה אדום מאוד קצת נפוח מגרד מאוד. מה זה? והאם יש קשר לציפורן הבודדה ברגל שמאל שיש לה פטריה? מה לעשות עם העור? לפני יומיים מרחתי דקטרין בעור אך אין שינוי במצב העור

יש להבדק יסודית על ידי רופא מומחה בתחום ולבצע בדיקות רלוונטיות וטיפול בהתאם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים