לאחר כמה זמן רואים שיפור בציפורניים הנגועות בטיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/08/2015 | 11:41 | מאת: נתנאל

אני כבר חודשיים נוטל טרביאנפין (למיסיל) עם מעקב של בדיקות גם והכל , בנוסף לזה אני משתמש בתכשיר ארמטיקס גם כדורים גם משחה. אבל שיפור נראה לעין אני לא ממש רואה , האם אפשר לדעת לאחר כמה זמן מתחילת הטיפול אני יראה שהתחיל שיפור ומתחילה לצמוח ציפורן חדשה? תודה!

בדרך כלל זה הזמן שמתחילים לראות שיפור ...זה מאוד איטי והשיפור ממשיך גם אחר סמפסיקים הטיפול כי התרופה מצטברת בקרטין של הציפורן יותר מחצי שנה אחרי ההפסקה

03/08/2015 | 11:55 | מאת: נתנאל

השיפור שאני אמור להתחיל לראות זה שציפורן בצבע שקוף צומחת מהשורש או שאני אמור לראות את הציפורן עצמה משתנה ? והאם כדאי לשייף את הציפורן שנראת לי בצבע צהוב? תודה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים