שלום

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/07/2015 | 03:22 | מאת: כל

מזה כשנתיים יש לי פטריה בציפורן הקטנה ברגל הציפורן מתפוררת עלתה קצת למעלה והיא ממש בצבע לבן צהוב, לפני חצי שנה הופיע ליד הציפורן בעור האצבע מין אדום שגירד , והאדום הזה התפשט לשתי הרגליים גם ברגל השניה שאין בה ציפורן עם פטריה, כל הציפורניים בריאות, רק העור ברגל נהיה אדום מתקלף וכמו פצע נפוח מגרד. בעור בשתי הרגליים. מה זה ומה עושים עם זה? הייתי אצל רופאת עור שנתנה משחה אבל זה לא עזר

התיאור שלך לעור יכול להתאים לזיהום פטריתי שעבר מהציפורן לעור טיפול מקומי כמו ביפנזול או אחר יכול לעבור אך במרקה שיש מערובות ציפורן עדיך לקחת משטח מהעור ומהציפורן ולשקול טיפול בהתאם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים