המלצה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/07/2015 | 09:20 | מאת: אבי

יש לי פטרת בציפורנים ברגל ימין. חצי העליונה של הציפורן סובלת מפטרת בעבר הפחידו אותי מהכדורים בגלל שזה פוגע בכבד. האם יש משהו מוכח שעוזר חוץ מכדורים? ואם כן מהו ואיפה ניתן לרכוש? לציין שאני סובל מיזה למעלה מ 10 שנים לפחות

יש הרבה תכשירים מקומיים שיכולים לעזור , תלוי בסוג הפטריה וצורת המערובות צריך להתאים התכשיר ביעוץ רופא עור

26/07/2015 | 08:54 | מאת: נתנאל

שום תכשיר לייזר משחה או לא יודע מה יעזרו לך לעביר את הפיטריה , רק כדורים! וגם אם תיקח משחה או לייזר ותחשוב שזה התרפא לך זה יחזור תוך כמה חודשים לכדורים יצא שם של פוגע בכבד כדי לממן את מכוני הלייזר ותכשירי התרופות המקומיות , אני לקחתי 4 חודשים למיסיל ועשיתי פעם בחודש בדיקת גם והכל יצא תקין , הסיכוי לפגיעה בכבד כל כך נמוך שמציינים זאת על העלון. בכל מקרה הכדורים יחסלו לך את הפיטריה לצמיתות והיא לא תחזור לעולם )אלה אם תידבק שוב) התכשירים האלו רק מרדימים את הפיטריה ולא מחסלים אותה

04/08/2015 | 20:18 | מאת: תודה

וכל המלצה בעד או נגד של בעלי ניסיון עוזרים מאוד לגבש דעה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים