פיטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/06/2015 | 22:36 | מאת: אנונימי

היי יש לי מזה כמה שני פטריה בציפורנים אני רוצה לדעת איזה טיפול יעיל יש לזה אך לא טיפול תרופתי (אני חוששת מזה) האם יש מישחות להמסה? או טיפול אחר? ויצא לי לאחרונה יבלות בכף הרגל מה הטיפול היעיל ליבלות? אשמח לקבל יעוץ

יש מספר תכשירים שמכילים חומר קרטוליטי+ חומר אנטיפטריתי להמסת הציפורן כולל אימטרקס, קרטוספור, אגיספור אוניכוסיט... באשר ליבלות אפשר לשקול טיפול בחמוצה סליצילית או הקפאה בחנקן , עדיף להבדק אצל רופא לצורך החלטה על הטיפול המתאים

מנהלי פורום פטרת הציפורניים