טיפול ב-TERBINAFINE לאחר חודש .. דחוף

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/06/2015 | 09:22 | מאת: רועי

האלן שלום יש לי שאלה , בתאריך 11/06/15 קיבלתי מהרופא עור שלי את הכדורים האלו TERBIAFINE לטיפול בפטרת , הוא אמר לי כל חודש לבצע בדיקת דם , והוא גם נתן לי הפניה למעבדה לבדיקת דם. קיבלתי בעצם 30 כדורים בלבד , זתומרת שאני צריך עוד כדורים , וכדי לקבל את הכדורים האלו אחרי הבדיקת דם אני יצטרך מרשם רופא. התקשרתי לקופת חולים כללית והם אמרו שהתור לרופא עור הכי קרוב יהיה רק בתאריך 29/07/15 שאני צריך לראות תרופא עור ולקבל עוד מרשם לכדורים בתאריך 11/07/15 זתומרת שאני 20 יום יהיה ללא כדורים ?? איך זה הגיוני ? ממי אני מקבל מרשם לכדורים נוספים של ה-TERBINAFINE אם אין תורות לרופא עור ? תודה !!

03/07/2015 | 17:19 | מאת: יפה

אם זה מרשם המשך קבוע , גם רופא משפחה יכול לתת את הכדורים לדעתי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים