טיפול בלוסריל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/05/2015 | 11:09 | מאת: י.ב.

שלום, אני בת 54 , התחלתי לפני שבוע את הטיפול בעקבות התפתחות של פטרת בבוהן כף רגל (עפ"י חוות דעת של רוקח, לא עשיתי עדיין בדיקה). רציתי לדעת האם טיפול בלוסריל בלבד ללא תמיכה תרופתית של כדורים עוזר לחסל את הפטרת ? והאם ניתן למרוח לק רגיל על הציפורן, לאחר כיממה מסיום הטיפול בלוסריל? אודה לתשובת הרופאים ואחרים שעברו את הטיפול

תלוי בחומרת פטרת הציפורניים - ככל שחומרת הפטרת בציפורניים גבוהה יותר כך יותר נידרש הטיפול הסיסטמי בכדורים וליהפך ניתן כבר כעבור כ -15-10 דקות ממריחת הלוסריל למרוח את הלק הציבעוני

מנהלי פורום פטרת הציפורניים