טיפול לייזר בפטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/04/2011 | 20:18 | מאת: ל

שלום, יש לי פטרת בערך 7 שנים שהתפשטה כמט על כל האצבעות בכפות הרגליים, ניסיתי כל טיפול אפשרי, לצערי הבעייה רק התגברה. התחלתי לשמוע לאחרונה שוב שוב על טיפול באמצעות לייזר ,הבנתי שטיפול זה קיים בערך 3 שנים, אך לא שמעתי על אנשים שעברו טיפול ושהם מאשרים את הצלחתו , אודה על קבלת מענה בעניין, ל

אכן כן הטיפול בלייזר לציפורניים קיים כ 3 שנים התוצאות טובות יותר אם משלבים טיפול רפואי מקומי לציפורניים אין בנתיים נתונים סופיים רשמיים באשר להצלחה הטיפולית ררק עם לייזר בברכה דר שמר

09/05/2013 | 11:09 | מאת: רחל

אני קוראת את התגובות כי גם אני חששתי וברוך השם אני לאחר הטיפול עם ציפורניים חדשות, הם שילבו את הטיפול עם ערכה טיפולית, הסבירו לי שללא זה באמת זה לא היה עוזר, רק הלייזר לבד לדעתי לא היה עושה את העבודה צריך שילוב, צריך לבדוק שלא עושים את הלייזר לבד ללא טיפול שוטף. לא נראה לי שזה היה עוזר אם רק היו עושים לי את הלייזר. הלייזר הוא כמה דקות אבל כל טיפול הוא כ 20 דקות נוספות, ודבר נוסף הם טיפולו לי בציפורן החודרנית שהייתה קיימת כבר 5 שנים. בהצלחה לכולם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים