פטרת שחזרה לאחר טיפול עם כדורים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/05/2015 | 13:46 | מאת: מיכל

טופלתי בעזרת כדורים במשך שנה וחצי בפטרת ציפורניים שהיתה לי כמעט בכל ציפורני הרגליים. לקח לפטרת זמן רב לעבור והמשכתי לטפל עם לוסיריל פעם בשבוע והנה עכשיו לאחר 4 חודשים אני רואה שהפטרת מתחילה לחזור. מה עושים? האם נרפאים מזה או שזה לכל החיים? אני אחזור לרופא לבקש שוב כדורים, אבל האם יש פתרון נוסף?

קיימת נטיה גנטית להדבקות בפטרת הציפורניים ולכן אם נדבקת פעם בפטרת הציפורניים קיים סיכוי גבוה מאוד שתתדבקי שוב ובד"כ באותה סוג של פטריה לכן , מי שטופל בהצלחה נגד פטרת הציפורניים מומלץ מאוד להיות מטופל בטיפול מניעתי בלק לוסריל או בטיפות אגיספור או ספריי למיסיל ועוד - וזה כטיפול מונע

03/05/2015 | 21:30 | מאת: מיכל

האם אין עוד משהו שאפשר לעשות? נדונתי לקחת כדורים כל חיי?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים