פטריה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/04/2011 | 18:21 | מאת: אלון

שלום דוקטור אני סובל מקילופים באזורים שונים בפנים באוזניים ובגבות שהייתי סבור עד היום שנגרמו לי מיובש או מאטופיק . מבדיקה מיקולוגית מהאוזן נמצא שיש לי שם פטרייה מסוג MALASEZIA FURFUR. האם ייתכן שהקילופים בפנים נגרמים מאותה פטרייה? איזה משחה יעילה נגד הפטרייה הזו? ואם כדי למרוח אותה גם בפנים כדי לבצע טיפול משולב? (אציין שאני משתמש פעם בשבוע בקליר קרם של ד"ר היימליך, וזה מונע את כל תופעות הקילוף השונות. האם עדיין ייתכן שזו פטרייה בפנים ובגבות?)

פטריית המלססיה נמצאת אצל רוב הגדול של האוכלוסיה המצאותה אצלך לאוו דווקא היא הגורם לממצאים הקליניים יש להבדק אצל רופא מומחה על מנת שיזהה במה המדובר וטיפול בהתאם בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים