פטריה בבוהן וטיפול לייזר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/03/2015 | 11:50 | מאת: פרידה

שלום רב מזה שנים יש לי פטריה בבוהן. ניסיתי לקים למינהם כלום לא עזר. בבדיקה התברר שלא זוהתה הפטריה. הוצע לי לנסות ולקחת כדורים ולעשות בדיקות דם אך סירבתי כרגע. הציפורן לבנה,צומחת רגיל ואינה כואבת. אני מחטאה הן את הצפרנים בידים וברגלים ואת המספריים וכו' באלכוהול כך שהפטריה רק במקום אחד. האם טיפול בלייזר יעיל ומועיל?האם יש מי שהתנסה בטיפול כזה. תודה מראש

ראשית יש לבצע אבחנה מדוייקת ורק לאחר מכן ניתן יהיה להמליץ על טיפול כזה או אחר ממליץ - להבדק על ידי מומחה בתחום ורק לאחר קבלת תשובות המעבדה - יומלץ על הטיפול המתאים

מנהלי פורום פטרת הציפורניים