תוך כמה זמן משפיע כדןר למיזיל?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/03/2011 | 23:39 | מאת: יעקב

את עזרתכם אבקש!! אני סובל מפטרת בחלק מצפורני הרגלים כ-25 שנים. התחלתי לקחת כדור למיזיל 250 מ.ג. 1 ליום. לקחתי כ-60 כדור -ז"א מעל חודשיים) וכרגע אני לא רואה כמעט שום שיפור בציפורניים ובעיקר בבוהן של הרגל ששם הציפורן במצב מחריד (אולי כן רואים טיפת צבע לבן בשורש הציפורן, קשה להבחין האם זה חלק מהפטריה או שינוי לטובה) אנא השיבו תשובה בהקדם האפשרי למייל שלי, וכן אם יש אנשים שעברו או שעוברים את אותה חוויה והבעייה נפתרה אנא שלחו את דעתכם. בתודה ובברכה מראש יעקב

ברוב המקרים תוך חודש- חודשיים רואים שינוי בציפורניים אם כעבור 3 חודשים לא נצפה שיפור - יש לבצע הערכה מחודשת אצל רופא עור מומחה בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים