ציפורן צהובה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/01/2015 | 11:02 | מאת: ציפי

מרקם הציפורניים ב-2 הבהונות שלי השתנה ע"י עיבוי הציפורן כאשר מתחת לציפורן בחיבור עם האצבע התפתחה שכבה של חומר המשנה את צבע הציפורן והמרקם. בבדיקת מעבדה גרדו חומר מעל פני הציפורן העליון והתוצאה היתה שלא מדובר בפטריה. במה מדור וכיצד מטפלים בזה. מפריע לי מאוד מבחינה אסטתית. בתודה רבה ציפי

הרגישות של המשטח הינה כ- 60 אחוז, כך שמקובל לחזור על המשטחים עד 3 פעמים ואם עדיין שלילי מומלץ לקחת בדיקת PAS מהציפורן

מנהלי פורום פטרת הציפורניים