פטריה עקשנית מאוד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

31/12/2014 | 22:57 | מאת: ינון

אני סובל מפטריה בשתי הבוהנים של הרגליים מזה כעשרים שנה מה לא ניסיתי אך ללא הועיל. לאחרונה קיבלתי מרופא עור terbinafine לאחר לקיחה של כדור אחד הרגשתי גרוע זרמים וחום בגוף .ביקשתי מהרופא איטרנול אך לאחר בדיקות דם נמצא שהדם שלי דליל {לא סמיך} הרופא אמר שלא כדאי לקחת איטרנול ונתן כאמור טרבינהפיין אודה לך באם תענה לשאלתי [

ת קרישה הם לא חלק מהמעקב אחרי טיפול באטרנול אם אין הפרעה בת כבד וספירה אפשר להתחיל הטיפול

מנהלי פורום פטרת הציפורניים