פטריה בבוהן-תוצאת מעבדה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/12/2014 | 13:09 | מאת: יוכי

שלום,לפני מספר חודשים לאחר הסרת הלק גיליתי כי 2 הבהונות שלי מקבלות צבע שחור...כמו ריקבון. היום קיבלתי את תוצאת המעבדה מהדגימה שנלקחה לי משתי בהונות הרגל. MYCOLOGY-DIRECT SPORES/HYPHAES NOT FOUND MYCOLOGY CULTURE NO FUNGI FOUND לאחר לקיחת הדגימה גזרתי את 2 הציפורניים...חשוב לי לציין כי הציפוניים נגזרו ממש בקלות..כמעט כל הציפורן יצאה. נקבע לי תור לרופא רק לעוד שבועיים... לפי התשובות אני מבינה כי לא נמצאה אף פטרת?? כיצד יכול להיות ??? אודה על תשובתך ..האם יש סיבה לדאגה??

הרגישות של המשטח הינה כ- 60 אחז כך במידה והחשד הקליני גבוה עדיף לחזור חל המשטח

מנהלי פורום פטרת הציפורניים