פטריה באצבעות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

13/12/2014 | 16:05 | מאת: דן

שלום יש לי באצבע הקטנה ברגל אחת למטה בין האצבעות Tinea Pedis מין עיגול לבן עם חור קטן שגרד לפעמים בשנה האחרונה שמתי פעם ,אולי פעמיים בחודש וויטפילד ושכחתי מהגרד . החודש כנראה הזנחתי בגלל תאונה מתקשה בחילוץ הנעל ובכלל רחצה וכו (פציעה קשה בגב רגל )התחיל להאדים האזור סביב וא"חכ התפוצץ העור .ונוצרו פצעים שלאט לאט נסגרים . האם אפשר לשים על האזור גל למיסיל או לחכות שהשלפוחיות (פצעים )יסגרו ? תודה מראש אולי רק להתיחסות שנראית בעייתית ללא ראיה לפחות כרגע אין לי יכולת בכלל לרדת לרופא בזמן הקרוב . אולי יוכל בינתיים להדריך מה לעשות ושוב תודה

עד שתראי רופא היות ויש פצע פתוח ממליץ על מריחה קרם כמוצקילדום C שייש בו גם אנטיביוטיקה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים