טיפול בכדורים - זה עובד

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/12/2014 | 06:19 | מאת: דוד

משך שנים סבלתי מפטרייה בשלוש ציפורניים ברגל - מתוך חשש לבריאות הכבד ומאחר ורופא העור שלי אמר לי שאי אפשר להיפטר מהפטריות נמנעתי משך שנים מהשימוש בכדורים, ונסיתי כל טיפול אחר אפשרי (חוץ מלייזר) זה לא עובד !! לאחר שנים החלפתי את הרופא ברופאה חדשה, הרופאה החדשה והמקסימה הסבירה אחרת - רשמה לי טרבינאפין וזה עבר !!!!! בלי שום תופעות לוואי.

26/05/2015 | 09:22 | מאת: פרופ' שמר

לא מופתע כלל במרבית במקרים זה מה שקורה גם לא מופתע מאותם אלה שיודעים ( אולי לא יודעים ? ) -אוהבים - רוצים - להפחיד

27/08/2015 | 13:41 | מאת: פרופ' שמר

התרופות השונות המאושרות לפטרת הציפורניים הינן די בטוחות אחרות לא היו מאושרות לשימוש - שהוא - במרבית המקרים קוסמטי חברות שונות מפחידים בכוונה מהתרופות על מנת לקדם את המוצרים שלהם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים