פלוקנול (fluconazole)

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/10/2014 | 11:13 | מאת: אנדריי

שלום קיבלתי מרשם לפלוקנול 200 מ"ג פעם בשבוע למשך חודש, לבנתיים, לפטרת ציפורניים קלה. לקחתי את הכדור הראשון ב7/10 ואת השני ב15/10. ובארבע ימים האחרונים אני מרגיש עייפות בלתי מוסברת. אני הולך לישון ב7 בערב מרוב תשישות ורעב מאוד כל שעה וחצי גם אחרי ארוחות. זה אף פעם לא קרה לי. תופעת לוואי כזאת קיימת מהתרופא ? ואיך עלי להתייחס לזה ?

לא מדובר בתופעות אופייניות לפלקונול אך בכל מקרה ממליץ להפסיק הטיפול, לעבור בדיקות דם ולפנות לרופא

מנהלי פורום פטרת הציפורניים