פטרת ציפורן במהלך הריון

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/03/2011 | 11:42 | מאת: רוני

שלום, אני בשבוע 35 להריוני. סובלת מפטריה בבוהן מזה שנתיים וחצי. לפני ההריון ניסיתי מספר משחות ולק בטרפן אך ללא תוצאות, ברגע שהתחלתי להשתמש באגיספור הציפורן ממש השחירה. עם תחילת ההריון הפסקתי כל טיפול ורק לפני שבועיים הבחנתי שציפורן הלבינה (עדיין עם כתמים צהובים) אך כבר לא שחורה. החלטתי למרוח לק רגיל (צבע) ותוך שבוע הציפורן שוב השחירה. שאלתי היא מה הסיבה, האם אני צריכה להמנע מלקים באופן כללי והאם יש טיפול טבעי שיכול לעזור, כי אין לי אפשרות לקחת תרופות גם אחרי הלידה מידה ואניק. תודה מראש, רוני

שלום רב ראשית רצוי מאוד להפסיק כל טיפול ואחר כחודש לבצע בדיקה לפטריות וחיידקים ולאחר קבלת התשובות ולאחר הלידה וההנקה תקבלי טיפול בהתאם לתשובות המעבדה בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים