פטריה?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/09/2014 | 09:25 | מאת: רוני

בוקר טוב, אני בת 25, בהריון ראשון (חודש שביעי) והתחלתי ליטול אלטרקסין לפני כשלושה חודשים. מזה כמה חודשים טובים (עוד לפני ההריון) הופיעו כתמים לבנים על הציפורנים ברגליים. הם התחילו כממש קטנים והייתי "קלפת" אוץם בעזרת משייף. היום הם גדלו בהרבה וכבר לא ניתן לשייף, נראה שעמוקים יותר. במקום הכתם הלבן יש חספוס ויבש, לפעמים גם מקולף... חוץ מזה הציפורן נראית רגיל לחלוטין... זה הופיע בחלק מהציפורניים ורק ברגליים. הלכתי לרופאת עור ובלי להסתכל מקרוב, בלי בדיקה או כלום- רק מלהסתכל פחות מ10 שניות אמרה שזה חוסר בצבע ואין מה לעשות עם זה. האם יש דבר כזה? זה מופיע במרכז הציפורן... האם יש צורך ברופא נוסף? זה מעל שנה ואני מודאגת שזו פטרייה שיש לטפל בה... ממש תודה!

ישנו סוגל של פטריה שמתבטא בכתמים לבנים SUPERFICILA WHITE ONYCHOMYCOSIS במידה ורופא העור חודש בזה יש לקחת משטחים ותרביות לפטריות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים