פטריה ברגל- ציפורן תלושה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/08/2014 | 22:21 | מאת: שירה 2

שלום וברכה. אני סובלת כבר מספר חודשים מפטרת הציפורניים בבוהן הרגל. רופאת עור הביאה לי לוסריל ואגיספור, בלי כדורים כיוון שאני מניקה. לאחר חודשיים בלי תוצאות בכלל התייאשתי והפסקתי את הטיפול. לפני שבוע שחיתי בבריכה, לאחר מכן גזרתי ציפורניים ויצא לי מוגלה מתחת לציפורן הנגועה. יום לאחר מכן מכה קטנה בציפורן הביאה לדימום רב ולתלישה חלקית של הציפורן. מאז אני במצב הזה, עם ציפורן תלושה למחצה והרוסה. לעצתכם אודה.

אם יש מוגלה צריך לשקול אנטיביוטיקה בכדורים בכל מקרה הייתי מתחיל עם אמבטיות פולידין פעמיים ביום עד לפגישה עם רופא העור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים