סכין נגועה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/08/2014 | 18:53 | מאת: מיטל

שלום רב אני פדיקוריסטית שמטפלת בכפות רגליים בעיתיות בעיקר טיפלתי באישה עם פטרת קשה בכף הרגל שמתבטאת בקילופים עם נגעים ופצעים אדומים בצורה קשה ביותר הסכין שאיתה ניקיתי לה את העור הנגועה נפלה מידי וננעצה לי בירך ממש לתוך וריד כי זו סכין מאוד חדה ודיממתי דמתי פולידין מעד וחבשתי האם יש סיכון כולשהוא שמשהו מעורה הנגועה יעביר לי זיהום מסויים לדם שלי???

תאורטית כן עדיף לפנות לרופא לקחת בדיקות דם ל, HCV, HBV, HIV ועוד לפי שיקולו של הרופא המטפל

מנהלי פורום פטרת הציפורניים