שאלה...

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/07/2014 | 14:01 | מאת: ריאד ש.

שלום רב דוקטור 1.האם יש ממה לחשוש בעקבות ריקבון בציפורן הגדולה ברגל. 2.ניתן לטפל באמצעות פולידין, האם רק למרוח באופן יסודי, פנימי חיצוני., האם צריך גם לחבוש אחרי כל רחיצה ומריחה, או מספיקה המריחה היסודית. תודה מראש!!

צריך לעשות אמבטיות פולידין ז"א לטבול הציפורן בתוך פולידין פעמיים ביום לפחות ל- 5 דק אחרי שהזיהום עובר יש לבדקו הציפורן בשאלה של פטריה

17/07/2014 | 15:47 | מאת: ריאד ש.

סליחה שוב, יש פולדין מיוחד שאני שופך לאמבטיה?, או פשוט מטפטף טיפות פולדין רגיל לאותה אמבטיה??? והאם יש ממה לחשוש בקשר לריקבון והאצבע הגדולה בכף הרגל? תודה מקרב לב

מנהלי פורום פטרת הציפורניים