שאלה עבור ד"ר זיאד חמאיסי

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/07/2014 | 22:00 | מאת: ריאד ש.

שלום רב דוקטור, רציתי לשאול מה ניתן לעשות עבור ציפורן רקובה באצבע הגדולה ברגל. מזה המון שנים אני סובל מפטרת בשתי האצבעות הגדולות ברגל, אחת נראית טוב מחלימה ובכל זאת ממשיך עם לק הלוסריל (פעם בשבוע, שנה פלוס), [ולאחר שניסיתי כמעט הכל (תכשירים חיצוניים)]., ומה שקרה שבאצבע אחת התפתח ריקבון מלווה בהפרשות קלות, וריח לא נעים, במקום שיהיה שיפור., בינתיים מנסה לחטא יום יום באקונומיקה (מורח באמצעות קיסם אוזניים על האצבע, קרוב לשבוע וללא שיפור מה). האם יש לי ממה לחשוש בקשר לבעייתי ובכלל, מה מומלץ לעשות. תודה מקרב לב על תשובתך.

חשוב לקחת משטחים גם לחידקים וגם לפטרת במידה ויש צמיחה של חידק כמן פסוימונאס לשקול טיפול בכדורי צפרוקסין במידה צמיחה של פטריות לשקול ספורנוקס או טרבנפין בכל מקרה ניתן לטפל זמנית עד שתפנה לרופא עור באמטיות פולידין

07/07/2014 | 15:24 | מאת: ריאד ש.

תודה על עזרתך, לא הבנתי כל כך פולידין מכיר, אבל מה למרוח פולידין, לאטום ולחבוש את האצבע באמצעות פד. תודה שוב!!

מנהלי פורום פטרת הציפורניים