פטרת ציפורן והדבקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/07/2014 | 11:42 | מאת: מיכל

שלום רב, יש לי שתי שאלות. בשנה האחרונה אני לוקחת איטרנול ולאחר שהיתה לי פטרת כמעט בכל הציפורניים כעת אני ממש בסוף והפטרת נעלמה ממש. שתי השאלות שלי: 1)בשבוע הבא מגיעה אלי לביקור חברה ויש לה פטרת בציפורנים. אצלנו בבית מורידים נעליים בכניסה והשאלה היא האם זה מדבק? האם לבקש ממנה להתקלח עם נעלי אצבע? האם לבקש ממנה להיות בבית עם נעליים? אני ממש לא יודעת עד כמה זה מדבק ולא רוצה לחזור בעצמי לזה היות והיה מאוד קשה לצאת מזה. 2) עכשיו שנפטרתי מהפטרת, האם עלי לזרוק את כל הגרביים שלי והנעליים בהן הלכתי ללא גרביים? או שיש דרך לחטא את הנעליים? שוב, עד כמה זה מדבק? תודה, מיכל

ההדבקה עולה במשטחים רטובים כמו מקלחות, אז עדיף להשתמש בכפכפים באשר לגרביים, כביסה בהרתחה מספיקה לחיטוי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים