בדיקה מיקולוגית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/06/2014 | 10:05 | מאת: ברק

שלום רב.. יש לי מספר שאלות אשמח לתשובה הפנו אותי לרופא כדי לשעות בדיקה מיקולוגית בציפורני הרגליים האם זה כואב? שאלה נוספת הרופא אמר לי ש10 ימים אסור לשים משחות על הציפרניים ברגל,הבעיה היא שאני יוצא לטיול של חודש האם אפשר להתחיל את הבדיקה רק שאני יחזור מן הטיול או שיכול להיווצר מצב לא טוב בציפורניים אם אני לא יבצע את הבדיקה לפני שאני הולך לטיול ?...אשמח לשמוע את דעתך

הבדיקה לא אמורה לכאוב איחור של חודש בפטרת ציפורניים לרוב אינו קריטי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים