פטרת ציפורניים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/06/2014 | 12:54 | מאת: הדס

שלום, אני בת 17 וחצי והקוסמטקאית שלי אמרה לי שיש לי פטרת חמורה ברגליים שמתחילה להגיע גם לציפורניים. היא אמרה לי לפנות דחוף לרופא עור אבל התור הקרוב ביותר הוא רק עוד שבוע. זה בעייתי? הפטרת יכולה להחמיר תוך שבוע? ועוד שאלה: אמרו לי שטיפול בכדורים יכול לפגוע בתפקוד הכבד. עצם היותי עדיין נערה מגדיל את הסיכון? תודה.

19/06/2014 | 11:14 | מאת: יוליה

אני במצב דומה בת 18 והתגייסתי לא מזמן ומאז זה התחיל, כנראה ממקלחות. אני לא ממש מצליחה להגיע לרופא עור במהירות בצבא אז אני חייבת משהו כדי להתחיל בינתיים כדי שזה לא יתפשט... מה עם ויטמינים? מה מומלץ?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים