פטריות בצפרניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/06/2014 | 12:01 | מאת: שמואל

ד"ר שלום לפני כחודש התחלתי טיפול אצל רופא עור לסילוק הפטרת בצפרניים. מדובר בפטרת רבת שנים במרבית אצבעות הרגליים(8 מתוך 10). עפ"י המלצת הרופא אני נוטל גלולות טרבינאפין 250 מ"ג אחת ליום. שאלתי: האם מומלץ לחזק את הטיפול ע"י מריחת משחה נגד פטריות ע"ג הציפורן או להשתמש בתכשיר דומה (בטיפול חיצוני) לשיפור וזירוז הטיפול ? רב תודות

ישנם עבודות שמדברות בזכות שילוב טיפולים חיצוניים כמן לוציריל לטיפול הפומי אך גם הגישה לסיים קודם הטיפול בכדורים ורק לאחר מכן לשקול השלמה ע"י טיפול חיצוני מקובלת

מנהלי פורום פטרת הציפורניים