טיפול הומאופתי לפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/06/2014 | 17:26 | מאת: סיגלית

שלום, האם ישנם צמחי מרפא שיכולים לסייע במקרה קל של פטרת ציפורניים? או האם טיפול תרופתי הוא הדרך היחידה? אשמח לתשובה, תודה ושבוע טוב.

02/06/2014 | 14:34 | מאת: שרון

רק על עצמי לספר ידעתי... אני מרחתי שמן אורגנו פראי. זה מגיע בכמוסות אבל אפשר למרוח את השמן שיש בפנים ישר על הציפורן. זה צמח שהוא מיוחד לטיפול בזיהומים ובפטריות. פעם בשבוע מציעה גם לשים במים פושרים כמה טיפות לימון ולהכניס את הרגל... יש בזה אלמנטים שהם גם מרפאים... אני אישית ראיתי שיפור. אבל כמובן תלוי במצב של הפטרת. אם זה במצב קל כמו שהיה לי, אז יכול להיות שזה באמת יספיק.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים