פטריה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

31/05/2014 | 12:31 | מאת: נראה לי

יש לי פטריה רצינית בציפורן ברגל.הציפורן עלתה למעלה במין בליטה והיא בצבע עכור ויש בה סדקים והיא קצת מתנדנדת.העור באצבע עצמה מתקלף ואדום כהה והכל מגרד כולל בציפורן עצמה.הרופא נתן משחות, לק למרוח,ושמן, אבל כלום לא עזר.הרופאים לא ממש עוזרים.מה ניתן לעשות? איך אני אוכל לרפא את זה? מה באמת יעיל? חייב להיות פתרון..לא הגיוני שאף רופא לא מוצא פתרון לזה.

צריך לקחת משטח ולשקול טיפול פומי בכדורים או לחלופין טיפול כירורגי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים