טרבינאפין ואיבוד חוש הטעם

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/05/2014 | 21:14 | מאת: סגלית

לוקחת טרבנפין מזה חודשיים, בשבועיים האחרונים אבדתי את חוש הטעם לגמרי וחווית האכילה הפכה לסיוט. לטענת הרופאה דר רימה קרביץ הכדור אינו הסיבה לתופעה והיא אף הורתה לי להמשיך ליטול אותו. ביקשתי כדור חלופי והיא טענה שאין מאחר והדבר היחיד שהשתנה בשגרה שלי היא נטילת הכדור אני בטוחה שהתופעה נגרמת עי הכדור. אשמח לדעת מומחים: האם להמשיך בטיפול או להפסיק? האם ישוב אלי חוש הטעם לאחר טיפול מלא של 4 חודשים? האם יש טיפול חלופי? תודה מראש

אכן ישנם דיווחים על שינוי בטעם וטעם מתכתי בפה על רקע טרבנפין באשר להפסקת הטיפול לשיקולו של הרופא המטפל

מנהלי פורום פטרת הציפורניים