פטריה בציפורני הרגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/05/2014 | 12:45 | מאת: אפרת

בהמשך לשאלתי חשבתי שנכון שאציג את תוצאות הבדיקה שלי: התהליכים לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה תהליך הבדיקה התוצאה REMARKS (MICRO) Order Comments REMARKS (MICRO) מקום לקיחה:ציפורן רגל י Microscopy result חיובי Microscopy for hypha +++ Microscopy spores +++ Fungal culture בתרבית צמיחה של לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה התאמת הטיפול לחיידק שם החיידק שם האנטיביוטיקה קוד הרגישות תוצאת הרגישות הערות Trichophyton rubrum .

טריכופיטון יכול להגיב לטרבנפין יש לשקול טיפול זה למשך 3-4 חודשים במידה ואין הוראת נגד, ת כבד, ספירת דם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים