פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

22/05/2014 | 15:43 | מאת: תמר המתוקה

שלום ד"ר זיאד, הייתי אצלך לפני כחודש במרפאה בנצרת עילית לגבי פטריה בצפורני הבוהן אצלי, נתת לי לי לקחת את התרופה Itraconazole 2 כדורים למשך שבוע ושימוש יומיומי ב-Emtrix, האם הציפורניים לא אמורות להתחיל לגדול בצורה בריאה? יש לי ציפורן אחת שבורה ואני לא רואה שהיא מתחילה לגדול? אשמח למענה :) תמר.

שלום תמר כדורי הפלוקנול הינם לפטרת בעור ולא לציפורניים אימטרקס הוא הטיפול בציפורניים - הצפי לתחילת שיפור רק אחרי חודשיים שלושה בהצלחה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים