בדיקת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

16/05/2014 | 23:44 | מאת: ורד

שלום. הופניתי לבדיקת ציפורניים בשל שקע, התבקעות ושינוי צורה של אחת מציפורני היד. הבנתי שהבדיקה לא אמורה להיות כואבת, אלא רק נלקחת דגימה קטנה מהציפורן. בפועל, הבדיקה היתה כאבי תופת. הרופא/ אח חתך לי חלק מצד הציפורן תוך הגעה למרכז הציפורן. הכאבים היו בלתי נסבלים והמקום דימם. האם זה תקין? האם כך אמורה להיות הבדיקה?

תלוי איזה בדיקה: בדיקת משטח לא אמורה להיות כך אך בדיקת ביופסיה, יכולה להיות כרוכה בכאבים כי מדובר בפעולה כירורגית ובד"כ נעשית תחת הרדמה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים