פטרת כף רגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/04/2014 | 12:26 | מאת: טובה בר

לדר זיאד חמאיסי שלום. אני בת 68 ויחסית בריאה לגילי. יש לי פטרת צפרניים מזה שנים רבות מאוד וכן בכף הרגל.זה ללא גרוד או כאב אך אודם בעיקר בעקבים ובצידי הרגל. אני מצליחה לשמור זאת על "אש קטנה"עם שמן עץ התה. לעיתים יש התפרצויות ואז מורחת למיסיל או דרמוסיל. כמה זמן ניתן למרוח משחה זאת? האם פדיקור בו מקלפים עור קשה בעזרת סקלפל פוגע או עלול להחמיר מצב? תודה על תשובה לשתי שאלותי

כל עוד הטיפול המקומי עוזר אין הגבלה במשך באשר לפדקור ניתן להמשיך כל עוד הפעולה נעשית בזהירות ובמיומנות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים