היפרדות הציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/04/2014 | 20:01 | מאת: שרונה

שלום, רציתי לשאול לגבי ביתי בת שנה ועשרה חודשים. שמתי לב שציפורן האגודל יצאה כמעט ברובה מהמקום, חשבתי שהיא קיבלה מכה ועכשיו אני רואה שעוד שתי ציפורניים ביד אחרת מתחילות להיפרד. רציתי לדעת מה זה יכול להיות? והאם יש קשר לכך שלפני כחודש עברה את מחלת הפה והטלפיים. תודה מראש

סבירות גבוהה שאכן קשור כל כל מחלה שפוגעת בקצוות האצבעות יכולה לפגוע בצמיחה של הציפורניים אך לרוב מדובר במצב הפיך אך עדיך להבדק אצל רופא עור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים