לדר זיאד - אנא עזרו לי - בשר פרא וציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/04/2014 | 11:08 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פטרת ברגליים בשנים האחרונות ובחודשים האחרונים אני מטפלת בלוסריל. וגם מציפורן חודרנית בעוצמות שונות אני סובלת כבר שנים. לאחרונה הלכתי לכמה טיפולים אצל פדיקוריסט רפואי מסומך, ויצא לי גוש בשר פרא קטן בקצה הציפורן אשר מפריש דם מיימי ומוגלה. איכסה וכאבי תופת, הפדיקורט גזר את בשר הפרא והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה בהוראת רופא. אחרי שבוע עם פולידין, אמבטיות עם מי סודה ומנוחה, וחבישה של האזור - בשר הפרא חזר - הפדיקוריסט הוריד אותו שוב אתמול, והורה לי להיות במנוחה ולשים קרח על המקום. והיום הורדתי את התחבושות רק כדאי לראות את בשר הפרא הכואב הזה שוב בקצה האצבע. אין לי ציפורן חודרנית כרגע, אין כאבים של ציפורן חודרנית לפחות, ואני לא מבינה למה זה חוזר. בבקשה עצה, אני מתחתנת עוד מעט ורוצה לרקוד בחתונתי.

"בשר פרי" נוצר משנית לציפורן חודרנית כטיפול ראשוני היתי ממליץ בנוסף אלאמבטיות בפולידין על CREAM TRIDERM, פעמיים ביום אך כטיפול דיפנטיבי יש להתיעץ עם כירורג פלסטי בשאלה של טיפול ב- CO2 LASER

12/04/2014 | 20:24 | מאת: מיכל

זה קצת משתפר כל פעם, אבל עדיין יש חתיכת בשר תלויה וכואבת... אני אעשה מה שאמרת ואעדכן

מנהלי פורום פטרת הציפורניים