פצעים באצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

23/03/2014 | 11:09 | מאת: הרצל

אבי בן 81.מזה כשנה סובל מפצעים חמורים באצבעות הרגליים.הפצעחם הופכים למוגלתיים ולאחר מכן לשחורים עם ריח נורא.הוא ניסה המון משחות וגם אמבטיות פולידין כמה פעמים ביום אך ללא הצלחה.אצבע נגועה מדביקה את שכנתה וכך כל הרגל.כמו כן יוצאים לא מידי פעם פצעים זהים במפשעה.הוא לוקח קורטיזונים ואז הכל עובר כמו קסם,אבל חוזר שוב.האם יש פתרון?ובאיזה בית חולים מודעים לתופעה? תודה.

לצערי על סמך התיאור לא ניתן לקבוע אבחנה הדבר מחייבת בדיקה מדוקדקת ע"י רופא עור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים