פטרת בהנקה וטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/03/2014 | 15:08 | מאת: שואלת

שלום רב, ילדתי לפני חצי שנה, מניקה. יש לי פטרת בבוהן אחת ברגל עוד מתקופת ההריון. טופלתי באגיספור 4 חודשים אולם ללא שיפור ואף החמרה במצב. לא יכולה ליטול כדורים בשל ההנקה, האם טיפול בלייזר יכול להיות יעיל עבורי? אם לא מה האלטרנטיבות במצבי? תודה מקרב לב!

טיפול בלייזר יעיל לפי עבודות מסוימות ב- 100 אחוז ולפי עבודות אחרות ב- 20%! אופציה שניה להתחיל טיפול מקומי אך בנתיים היתי ממליץ לעדות משטח מהציפורן לבדיקת סוג הפטרת

מנהלי פורום פטרת הציפורניים