תוצאות בדיקה מיקולוגית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

12/03/2014 | 21:37 | מאת: rafi

שלום. בעקבות גרדת ומראה של פטריות בציפורני הרגל הופניתי לבדיקה מיקולוגית. הגיעו תוצאות חלקיות. מה הן אומרות? האם צריך להתחיל טיפול מיידי? האם משהו מסוכן בתוצאה? All isolates&sensitivity 99999999990000 0001 Fungi Microscopy 1 במשטח ישיר נראו קורים ציפורן רגל Fungi Microscopy 2 במשטח ישיר נראו קורים בין אצבעות הרגל Mycology Wound Vitek 2 Streptococcus Group G בין אצבעות הרגל

בקיצור תשובה המשטח - חיובית יש לקול האם לת טיפול בכדורים או טיפול מקומי ע"י רופא העור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים