שאלה ..

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/02/2014 | 22:48 | מאת: אורטל

שלום, לפני כמה חודשים הופיע לי מתחת לציפורן באצבע מין פס שחור , הוא לא ארוך הוא ממש נגיעה של פס קטנטן , בקצה הציפורן, הוא היה שם זמן מה ואז החלטתי שאני גוזרת את הציפורן והוא פשוט התפורר, עכשיו אני שמה לב שיצא לי אותו הפס הקטנטן באצבע אחרת (אמה), חשוב לי לציין שהוא ממש קצר וקטן ממש נגיעה, אבל זאת הפעם השנייה שהוא חוזר ואני מודאגת, קראתי באינטרנט דברים נוראיים, אני אציין גם שהיו לי בבוהן מין שקעים קטנים שהרופאה שלי אמרה לי שהופיעו בגלל חוסר בויטמין d שאכן היה לי , וכל פעם שאני נחשפת לשמש השקעים נעלמים אבל אחכ הם חוזרים.. מבולבלת, האם יש סיבות לדאגה??

19/02/2014 | 22:54 | מאת: אורטל

אם מדובר בפס שחור אז זה נקראה מלנוניכיה- מצצא שמחייב בדיקה ע"י רופא עור בדרמסקופ

01/03/2014 | 02:20 | מאת: אורטל

מנהלי פורום פטרת הציפורניים