פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/01/2014 | 16:50 | מאת: גילי

שלום נשלחתי ע"י רופא עור לבדיקה הציפורניים, עקב מה שנראה כמו פטרת במספר ציפורניים ברגליים. בתשובה שהגיעה נמצא Trichophyton rubrum. איזה טיפול מומלץ? כמה זמן אמור לארוך הטיפול, ואיך זה נקבע? מה הסיכוי לפגיעה בכבד? כל כמה זמן יש לחזור על בדיקות הדם לתפקודי כבד? תודה

30/01/2014 | 19:26 | מאת: גילי

בנוסף, בבידוקת דם, בילירובין 1.6 ובילירובין טוטאל 0.36. האם זה בעייתי מבחינת הטיפול בכדורים ?

הטיפול המומלץ הינו טרבנפין תוך מעקב בדיקות דם לת כבד, וספירה, תחילה אחרי שבועיים בהמשך כל 4 שבועות משך הטיפול נע בין 2-4 חודשים על סמך הקלניקה ובדיקת דם שאת מציגה אינה מהווה קונטראינדקציה לטיפול

מנהלי פורום פטרת הציפורניים