פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/03/2011 | 09:55 | מאת: עדי

אני חולת קרוהן ובנוסף סובלת שנים רבות מפטרת בציפורניים בשתי הרגליים ללא הטבה בשימוש בתכשירים שונים. בחודשיים האחרונים משתמשת שוב בטיפות אגיספור. לאחרונה בבדיקות דם שגרתיות נמצאה הפרעה בתפקודי כבד. האם ייתכן ונובעת מהשימוש בטיפות? כמו כן האם היית ממליץ לי על טיפול תרופתי בכדורים? תודה

09/03/2011 | 17:53 | מאת: lvlz

נסי פתרון טבעי , שמן זרעי רימונים ,יעיל בבליעה לחיזוק המערכת החיסונית ומרחי בוקר וערב על הציפורן , תוצאה ראשונית תוך 3 עד 6 שבועות , אני מדבר מנסיון כאחד שסבל כי הולך יום יום כ 18 שעות בנעליים סגורות גבוהות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים