פטרת בציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/12/2013 | 12:45 | מאת: רונית

שלום ביתי כשנה וחצי לאחר ניתוח לציפורן חודרנית ברגלה. הציפורן לא גדלה לחלוטין ונראית כאילו חולה מהליכה לרופא עור נחשב ביותר - שלל פטריה אך לא שלח לבדיקות הציפורן ללא שינוי אין גרד, אין כתמים. הציפורן נראית עכורה ולא חלקה שוקלת ללכת שוב ולבקש מהרופא בדיקות. במקביל איזה טיפול יכולה לעשות שאם לא יועיל לפחות לא יזיק ? תודה

שווה לקחת בדיקה טיפולים כמו אגיספור, מיקוסטייר, לוציריל, ואימטרקס הם טיפולים טובים לפטריות , ללא תופעות לואי משמעותיות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים