צמיחת הציפורן בנטיה כלפי מעלה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/11/2013 | 15:02 | מאת: א

שלום, לאחרונה נתקלתי בבחור בן 22, עם ציפורניים בכפות הרגליים שנוטות כלפי מעלה. אצל אדם בריא אם הנטיה הטבעית של הציפורן הוא מונח על גבי העור. במקרה שלו הציפורן צומחת ללמעלה בצורה אנכית לאצבעות. הוא לא מרגיש כאב, אין סימנים או משהו שנראה כמו פטריה. השאלה מה גורם לצמיחה הלא שיגרתית הזאת? ממה זה נובע והאם מדובר בבעיה רפואית שכרגע לא באה לידי ביטוי בכאב. אשמח לתשובה, תודה

התופעה הזו נקראת ONYCHOLYSIS יכולה להגרם עי פטריות, אך לפעמים אדיופטית- ללא סיבה מומלץ לגשת לרופא עור לשקול בדיקה לתרבית

מנהלי פורום פטרת הציפורניים