ירידה פתאומית בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

15/12/2010 | 08:17 | מאת: אורלי

שלום, אושפזתי כשבוע עם ירידה פתאומית בשמיעה באוזן הימינית וקיבלתי טיפול אינהלציות וסטרואידים ,שוחררתי במצב של עליה קלה בשמיעה עם תקווה להמשך דומה.(עלי לציין שגם באוזן השניה קיימת ירידה מינורית בשמיעה אך לא מעכשיו.) היום ב-4:00 התעוררתי מלחצים חזקים בראש וסתימה מוחלטת כולל הרדמת הצד הימני. האם זה משהו חולף? חלק מהחלמה? האם מעתה עלי ללמוד לחיות עם סתימות ? עליי לציין שבמהלך האשפוז נסתמה לי האוזן אבל ללא לחצים ונפתחה לבד אחרי 5 שעות. מה עלי לעשות? תודה.

שלום רב, ראשית התלונה בגללה אושפזת וטופלת-כמקובל-היא שכיחה למדי ובד"כ חולפת ללא שארית משמעותית.יחד עם זאת אני חייב לציין שההתפתחות בהמשך היא פחות שכיחה ובהחלט דורשת מעורבות של רופא אאג להשלמת הברור ,הכול כפוף להיקף הבדיקות אותן עברת במסגרת האשפוז, ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול