בדיקת ברה לתינוק

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

01/09/2016 | 20:26 | מאת: אמא מודאגת

שלום, התינוק שלי לא עבר בדיקת סינון שמיעה בשתי האוזניים כשנולד, בבדיקה חוזרת לאחר שלושה שבועות גם נכשל בשתי האוזניים. הופננו לבדיקת ברה. בבדיקה של רופא אאג נאמר כי יש מעט נוזלים באוזניים. האם בהכרח יש ליקוי שמיעה? מאוד מאוד מודאגת ולא מצליחה להרגע, מה גם שיש עוד זמן עד בדיקת הברה. האם מעט נוזלים באוזניים יכולים לגרום לכך שנכשל בשתי בדיקות סינון aabr? תודה

03/09/2016 | 15:23 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

אמא מודאגת, אכן נוזלים באוזניים משפיעים על תוצאות בדיקות השמיעה ולכן מזמינים לבדיקות חוזרות ולמעקב.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול