האם יש טיפול לטינטון כתוצאה מחשיפה לרעש?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/01/2016 | 16:26 | מאת: אביב

שלום רב בן 37 בריא, לפני כחודשיים נחשפתי לרעש (מוזיקה חזקה) ומאז טינטון בשתי האוזניים. בדיקת שמיעה תקינה. האם יש טיפול תרופתי או בויטמינים/ תוספי תזונה לטינטון? תודה רבה

שלום רב, אכן חשיפה לרעש חזק כמעט בודאות גורמת לנזק לחוש השמיעה שעלול להתטא בירידה בשמיעה וטיניטוס(רעש קבוע באוזנים) בד"כ עומק הנזק קשור ישירות למשך ועוצמת החשיפה, אני ממליץ לפנות לבדיקת שמיעה כדי לאבחן את רמת הנזק, לצערי אין שום אמצעי תרופתי או אחר לשיפור נזק שנגרם לאחר שעבר זמן מהארוע והנזק התקבע. בברכה ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול