ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

17/12/2015 | 23:05 | מאת: אורי

עברתי נתוח ב 2 האוזנים בגיל 13 לפני 45 שנה. מאז יש לי שמיעה לקויה בעיקר באוזן שמאל כנראה בשל חור בעור התוף. בנוסף יש רגישות לרטיבות ואני נמנע ממים באוזן . האם כדאי לבדוק אם יש כדאיות לטיפול כעת לתיקון המצב או להשלים כי בסך הכל אני מסתדר טוב עם המצב.

אורי שלום רב, אני מציעה כי תפנה להתייעצות אצל רופא אאג המומחה לניתוחי אוזניים על מנת לקבל את חוות דעתו בעניין. בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול