שתל שבלול או BAHA

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/12/2015 | 18:01 | מאת: נתנאל

אני בן 32 עברתי ניתוח כולסטאטומה ואיבדתי את השמיעה באוזן ימין הציעו לי לעשות שתל BAHA מה יותר כדי שבלול או BAHA הבנתי שבשניהם אני ישמע אבל מי יעזור יותר להעביר את הטנטון ? וכמה ימי אשפוז כל אחד ואחד בתודה מראש לרופאים המומחים

לנתנאל שלום רב ! לניתוח שתל שבלול וניתוח למכשיר מעוגן עצם כדוגמת BAHA או BONE BRIDGE אינדיקציות רפואיות ואודיולוגיות שונות. אנא פנה למרכז המטפל בך והתייעץ עם הצוות לגבי שתי האפשרויות שהצגת. בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול